Contact

Contact met de opening over burn-out specialisten voor psychologische hulp aan hoofdpijn dossiers

Contact met ´de opening´
Nieuwlandsedijk 74
4926 AS Lage Zwaluwe
T: 0168 481717

Of reageer per email door Hier te klikken

Of vul onderstaand uw gegevens in

´de opening´ is gespecialiseerd in de psyche van mensen en hebben daarvoor een eigen systeem het ‘succes switch’ programma voor gemaakt, wat toepasbaar is op vele gebieden van ons leven. Het leert mensen om weer controle te krijgen op hun leven. Het geeft snel inzicht in het eigen handelen en de geeft helder aan waar de eigen verantwoording hoort te liggen. Wij zijn als geen ander in staat om direct lucht te geven aan hoofdpijndossiers en het contact met ‘de opening’ geeft rust en zekerheid in elke situatie.

Het is de kunst om te stralen, ondanks omstandigheden… en iedereen kan dat!
Dit is het uitgangspunt van de coaching en begeleiding van ‘de opening’. Stress weerhoudt mensen ervan om werkelijk in hun kracht te staan en te genieten van hun werk en hun leven.
Het leven is bedoelt om te genieten en men mag een stralende persoonlijkheid zijn, maar we weten allemaal dat dat niet altijd en overal lukt op het werk en privé. Echter kunt je jezelf daarin trainen en door de juiste begeleiding en door te oefenen lukt dat steeds vaker en beter. Succes is gegarandeerd met het successwitch programma in iedere situatie van je leven.

Contact met de opening geeft weer rust!